V Kazachstánu bude za účasti prezidenta Zemana zahájena výstava Expo 2017

V kazašské Astaně bude v pátek slavnostně zahájena mezinárodní výstava Expo 2017. Mezi desítkami zemí, které se jí účastní, je také Česká republika. Na zahájení přiletěla i česká delegace vedená prezidentem Milošem Zemanem.

Hlavním tématem kazašského Expa je energie budoucnosti. Cílem je zahájit diskuzi nad otázkou, jak zajistit dostatek energie pro všechny při současném snižování emisí. Areál byl nově vybudován na asi 25 hektarech.

Hlavním tématem české expozice je snižování emisí a energetické náročnosti. Dominantou českého dvoupatrového pavilonu bude koncept sportovního letadla s elektrickým motorem, k vidění bude třeba také model elektrárny, která produkuje elektřinu při likvidaci komunálního odpadu. V pavilonu, který Zeman otevře v sobotu, se bude točit české pivo a podávat české jídlo.

V sobotu se pro veřejnost otevře celé Expo, které bude přístupné až do 10. září. Kazachstán doufá, že akce mu pomůže přitáhnout pozornost nejen odborníků, ale i turistů.

"K videni bude treba model elektrarny na vyrobu eletricke energie... "

http://www.tyden.cz/rubriky/byznys/v-kazachstanu-bude-za-ucasti-zemana-zahajena-vystava-expo-2017_433443.html

Fotogalerie

V Kazachstánu bude za účasti prezidenta Zemana zahájena výstava Expo 2017 V Kazachstánu bude za účasti prezidenta Zemana zahájena výstava Expo 2017 V Kazachstánu bude za účasti prezidenta Zemana zahájena výstava Expo 2017 V Kazachstánu bude za účasti prezidenta Zemana zahájena výstava Expo 2017 V Kazachstánu bude za účasti prezidenta Zemana zahájena výstava Expo 2017

Publikováno

udáváme nový směr v oblasti energetiky

DARK

Reference

nahlédněte do fotogalerie našich realizací

Zobrazit
fb

Aktuálně u nás

důležité informace | nové projekty | události

Copyright © 2016 HEDVIGA GROUP, a.s. | Všechna práva vyhrazena
Vytvořil webap | Webové a grafické studio