EXPO 2017 oteřeno. Velký zájem o 3D Model PTR Power plant.

Prezident Miloš Zeman na mezinárodní výstavě Expo 2017 v kazašské Astaně otevřel v sobotu 10.června 2017 český pavilon, výstava potrvá do 10. září 2017. Návštěvníkům představuje některé české vynálezy, které mají spojitost s hlavním mottem Expa, tedy s energií budoucnosti, mezi nimi také 3D model PTR Power Plant.

HEDVIGA využívá této příležitosti a prezentuje široké veřejnosti inovativní evropské technologické řešení jak pro zpracování  druhotných surovin, odpadů, biomasy tak i na výrobu energií, paliv a speciálních hmot.

Tento model je prezentací PTR elektrárny na efektivní zpracování pryže pro kapacity 24 tun vstupní suroviny za hodinu, což představuje 7680 tun ročně.

Tato elektrárna vyrobí 1MWe elektrické energie hodinově a stejně tak 1MW v teple. 

Je výhodnou variantou semi-mobilních zařízení, která z organických hmot, zejména odpadů, 

vyrábějí paliva a nebo přímo energie prostřednictvím kogeneračních jednotek.

Zájemci o bližší informace prosím kontaktujte nás na info@hedviga.cz  případně navštivte sekci PTR technologie na webové stránce https://www.hedviga.cz/informace/ptr-technologie/6.

15.července 2017 bude probíhat Český národní den na EXPO 2017, za účastni vládní delegace ČR pod vedením Jana Hamáčka, předsedy poslanecké sněmovny a představitelů jednotlivých firem, které prezentují Českou republiku na EXPO 2017, mimo jiné zástupců společnosti HEDVIGA GROUP.

 

Fotogalerie

EXPO 2017 oteřeno. Velký zájem o 3D Model PTR Power plant.

Publikováno

udáváme nový směr v oblasti energetiky

DARK

Reference

nahlédněte do fotogalerie našich realizací

Zobrazit
fb

Aktuálně u nás

důležité informace | nové projekty | události

Copyright © 2016 HEDVIGA GROUP, a.s. | Všechna práva vyhrazena
Vytvořil webap | Webové a grafické studio