Petrol of China v Bludovicích u Nového Jičína

V pátek 21.4. 2017 proběhla prezentace technologického systému PTR na zpracování odpadních surovin, výrobu paliv, elektrické energie a tepla pro zástupce čínských firem Daqing Oilfield Hay – Petrol of China a Panorama Technology from China.

Během prezentace měli hosté  možnost shlédnout ve výrobních halách společnosti Hedviga základní moduly PTR systému, v rámci výzkumného pracoviště pak zaujala testovací jednotka PTR 50 a PTR 100 včetně kogeneračního systému Momenta a tepelného hospodářství.

Nejvíce diskutovaná byla témata z oblasti využití PTR na materiálovou a energetickou přeměnu odpadu a dekontaminace zemin po těžbě ropy a  dekontaminace olejových lagun.

Samostatnou kapitolou prezentace bylo představení chytrého energetického systému „Smart PTR HEAT CIRCLE“ využívající produkované teplo z PTR technologie a kogenerační soustavy.

Potenciál PTR  technologie pro čínský trh je zejména v oblasti zpracování komunálního odpadu, pryžového materiálu a plastů, za současné výroby paliv, elektřiny a tepla.

Fotogalerie

Petrol of China v Bludovicích u Nového Jičína Petrol of China v Bludovicích u Nového Jičína Petrol of China v Bludovicích u Nového Jičína

Publikováno

udáváme nový směr v oblasti energetiky

DARK

Reference

nahlédněte do fotogalerie našich realizací

Zobrazit
fb

Aktuálně u nás

důležité informace | nové projekty | události

Copyright © 2016 HEDVIGA GROUP, a.s. | Všechna práva vyhrazena
Vytvořil webap | Webové a grafické studio