ALL ENERGY – 2.5.2018 - LIVE

Hedviga představuje PTR řešení na zpracování plastů ve skotském Glasgow na veletrhu ALL ENERGY 2018, který je zaměřen na technologie pro oblast obnovitelných zdrojů, výroby elektrické energie a tepla.

Na modelu v měřítku 1:20 mohou návštěvníci vidět, jak PTR technologie vypadá a jak proces pomalého termického rozkladu funguje, jaké jsou jednotlivé dílčí etapy PTR procesu, kolik potřebuje takové zařízení prostoru a také jaké další možnosti skýtá propojit PTR s větrnou elektrárnou, což je pro Skotsko velké téma.

Samostatnou kapitolou je práce s energiemi, které PTR technologie umí vyrobit, ať již sama nebo prostřednictvím PTR paliv v kogeneračních jednotkách, což je prezentovanou novou řadou duální palivové soustavy MOMENTA.

O Model PTR elektrárny je mezi návštěvníky, ale také mezi samotnými vystavovateli velký zájem.

Hedviga se také na ALL ENERGY prezentovala v rámci českého bloku "Patented technologies revolutionese your renewable business" příspěvkem "Non-oxidative PTR thermal technology".

www.allenergy.hedviga.cz

Fotogalerie

ALL ENERGY – 2.5.2018 - LIVE ALL ENERGY – 2.5.2018 - LIVE ALL ENERGY – 2.5.2018 - LIVE ALL ENERGY – 2.5.2018 - LIVE ALL ENERGY – 2.5.2018 - LIVE

Publikováno

udáváme nový směr v oblasti energetiky

DARK

Reference

nahlédněte do fotogalerie našich realizací

Zobrazit
fb

Aktuálně u nás

důležité informace | nové projekty | události

Copyright © 2016 HEDVIGA GROUP, a.s. | Všechna práva vyhrazena
Vytvořil webap | Webové a grafické studio